CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > ANSYS Meshing & Geometry

[DesignModeler] Design Modeler does not open on Red Hat 5.7

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   May 19, 2013, 10:44
Default Design Modeler does not open on Red Hat 5.7
  #1
New Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 17
Rep Power: 5
victorz is on a distinguished road
Hi all,

I performed a system update of my Red Hat 5.7 installation.
Since that update, Design Modeler would not start at all.

When I start it, it prints out a line "Opening Design Modeler" but nothing happens. When I check the license status, it shows that the DM license is taken, without opening the program itself.

I guess it's some kind of graphic package mismatch with DM requirements. Can you please suggest what package it might be?

Any other ideas?

Thanks!
victorz is offline   Reply With Quote

Old   July 31, 2013, 03:21
Default
  #2
New Member
 
Wei-Che Chiu
Join Date: Jan 2012
Posts: 6
Rep Power: 5
Philip_C is on a distinguished road
Hi Victorz,

I am facing the same trouble...
Philip_C is offline   Reply With Quote

Old   July 31, 2013, 03:58
Default
  #3
Senior Member
 
Paritosh Vasava
Join Date: Oct 2012
Location: Lappeenranta, Finland
Posts: 544
Rep Power: 12
vasava will become famous soon enough
May be some issues with graphics.
vasava is offline   Reply With Quote

Old   July 31, 2013, 09:33
Default
  #4
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 129
Rep Power: 10
mjgraf is on a distinguished road
you just updated and it updated to 5.7 or to 5.9?

There is a known issue with 5.9 that has a patch available on the support page.
mjgraf is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
design modeler, linux, red hat 5.7

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error bulding swak4Foam sfigato OpenFOAM Installation 18 August 22, 2013 12:41
build problem swak4Foam OF 2.2.0 mcathela OpenFOAM Installation 14 April 23, 2013 13:59
OpenFOAM 1.6.x - CentOS 5.3 x86_64 linnemann OpenFOAM Installation 68 April 22, 2013 11:03
"parabolicVelocity" in OpenFoam 2.1.0 ? sawyer86 OpenFOAM Running, Solving & CFD 21 February 7, 2012 12:44
Problem installing on Ubuntu 9.10 -> 'Cannot open : No such file or directory' mfiandor OpenFOAM Installation 2 January 25, 2010 10:50


All times are GMT -4. The time now is 19:56.