CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > ANSYS Meshing & Geometry

[GAMBIT] Wedge corner shape error

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   October 3, 2009, 06:57
Default [GAMBIT] Wedge corner shape error
  #1
siw
Senior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 443
Rep Power: 13
siw will become famous soon enough
Hi,

I'm making a mesh in Gambit 2.4.6 which is for external flow and I'm putting on the boundary layer mesh but when I select wedge corner shape ON the boundary layer mesh goes wrong. This is shown in the two images (the second is a zoomed in image). But when I switch it OFF the mesh is okay. The reason I want it on is too elimiate the very small surface elements from forcing mesh sizing in the unstructred region.

Thanks
Attached Images
File Type: jpg image1.jpg (83.4 KB, 19 views)
File Type: jpg image2.jpg (47.0 KB, 18 views)
siw is offline   Reply With Quote

Old   October 5, 2009, 02:05
Default
  #2
Super Moderator
 
-mAx-'s Avatar
 
Maxime Perelli
Join Date: Mar 2009
Location: Switzerland
Posts: 2,964
Rep Power: 30
-mAx- will become famous soon enough
what's the matter if you do the same with just the 2 edges shown in the left picture?
__________________
In memory of my friend Hervé: CFD engineer & freerider
-mAx- is offline   Reply With Quote

Old   October 5, 2009, 05:43
Default
  #3
siw
Senior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 443
Rep Power: 13
siw will become famous soon enough
I get the same error if I just put a boundary layer mesh on the 2 sides as shown in the second image.

This is strange and I can post the journal file if that would help.
siw is offline   Reply With Quote

Old   October 5, 2009, 06:07
Default
  #4
Super Moderator
 
-mAx-'s Avatar
 
Maxime Perelli
Join Date: Mar 2009
Location: Switzerland
Posts: 2,964
Rep Power: 30
-mAx- will become famous soon enough
yes you can
__________________
In memory of my friend Hervé: CFD engineer & freerider
-mAx- is offline   Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Compile problem ivanyao OpenFOAM Running, Solving & CFD 1 October 12, 2012 09:31
Problem with compile the setParabolicInlet ivanyao OpenFOAM Running, Solving & CFD 6 September 5, 2008 20:50
Compiling problems with hello worldC fw407 OpenFOAM Installation 21 January 6, 2008 18:38
DecomposePar links against liblamso0 with OpenMPI jens_klostermann OpenFOAM Bugs 11 June 28, 2007 17:51
user subroutine error CFDUSER CFX 2 December 9, 2006 07:31


All times are GMT -4. The time now is 00:44.