CFD Online Logo CFD Online URL
Home > Forums > ANSYS

invalid edge error

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   November 15, 2012, 10:58
Default invalid edge error
Senior Member
Join Date: Jul 2009
Location: europe
Posts: 122
Rep Power: 8
yorelchr is on a distinguished road
hello everyone,

I'm quite new to ICEM
I'm trying to modify an existing mesh on a model that has already ran and seems to be ok.
When I want to change the number of nodes (in a structured mesh) through the block panel, the buttons "apply" and "ok" disappear just when I've changed the value of the number of nodes...
Sometimes it works for 1 or 2 times then the problem arrises again and I have to reboot the computer and if lucky, can change another node number value....

has someone encountered this kind of problem?

Thanks for any hint or advice

yorelchr is offline   Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Native ParaView Reader Bugs tj22 OpenFOAM Paraview & paraFoam 268 November 12, 2015 15:21
GroovyBC the dynamic cousin of funkySetFields that lives on the suburb of the mesh gschaider OpenFOAM 300 October 29, 2014 19:00
attach/detach (valve opening/closing) phsieh2005 OpenFOAM Running, Solving & CFD 2 March 21, 2009 06:18
Compiling Netgen on Fedora Core is driving me crazy jango Open Source Meshers: Gmsh, Netgen, CGNS, ... 3 November 9, 2007 14:29
user defined function cfduser CFX 0 April 29, 2006 10:58

All times are GMT -4. The time now is 04:24.