CFD Online Discussion Forums

CFD Online Discussion Forums (http://www.cfd-online.com/Forums/)
-   ANSYS (http://www.cfd-online.com/Forums/ansys/)
-   -   WorkBench 14.5 start error [openSUSE 11.4]. Mono libs not found? (http://www.cfd-online.com/Forums/ansys/116196-workbench-14-5-start-error-opensuse-11-4-mono-libs-not-found.html)

dr-kart April 15, 2013 05:57

WorkBench 14.5 start error [openSUSE 11.4]. Mono libs problem?
 
Ansys Workbench 14.5. OpenSuse 11.4.
./runwb2 gives:
Code:

Unhandled exception caught :

System.DllNotFoundException: Ans.QT.dll
  at (wrapper managed-to-native) Ansys.UI.Toolkit.QTC.Application:new_ans_qt_Application ()
  at Ansys.UI.Toolkit.QT.Application..ctor () [0x00000] in <filename unknown>:0
  at Ansys.UI.Toolkit.QT.UIFactory.newApplication () [0x00000] in <filename unknown>:0
  at Ansys.UI.Toolkit.UIFactory.newApplication () [0x00000] in <filename unknown>:0
  at Ansys.UI.Toolkit.Application.InstantiateIApplication () [0x00000] in <filename unknown>:0
  at Ansys.UI.Toolkit.Application..cctor () [0x00000] in <filename unknown>:0
--- System.TypeInitializationException: An exception was thrown by the type initializer for Ansys.UI.Toolkit.Application
  at Ansys.UI.UIManager..ctor () [0x00000] in <filename unknown>:0
  at Ansys.UI.UIManager.get_Instance () [0x00000] in <filename unknown>:0
  at Ans.Program.Runtime.InitializeSplashScreen () [0x00000] in <filename unknown>:0
  at Ans.Program.Runtime.Initialize (Ans.Program.RuntimeSettings settings) [0x00000] in <filename unknown>:0
  at Ans.Program.Executable.Run (Ans.Program.CommandLineParse parser) [0x00000] in <filename unknown>:0
  at Ans.Program.Executable.Main (System.String[] args) [0x00000] in <filename unknown>:0

MONO_LOG_LEVEL=debug mono ./runwb2:
Code:

Mono: gc took 36 usecs
Mono: Unloading image /usr/ansys_inc/v145/Framework/bin/Linux64/runwb2 [0x935c90].
Mono: Assembly Loader probing location: '/usr/lib/mono/2.0/mscorlib.dll'.
Mono: Image addref mscorlib[0x936ba0] -> /usr/lib/mono/2.0/mscorlib.dll[0x935cf0]: 2
Mono: AOT failed to load AOT module /usr/lib/mono/2.0/mscorlib.dll.so: /usr/lib/mono/2.0/mscorlib.dll.so

Then I installed mono-complete from repo. The problem's still existing. And from MONO_LOG_LEVEL=debug mono ./runwb2 now I get:
Code:

Mono: gc took 50 usecs
Mono: Unloading image /usr/ansys_inc/v145/Framework/bin/Linux64/runwb2 [0x927b20].
Mono: Assembly Loader probing location: '/usr/lib/mono/2.0/mscorlib.dll'.
Mono: Image addref mscorlib 0x928930 -> /usr/lib/mono/2.0/mscorlib.dll 0x927b80: 2

Mono: Assembly Loader probing location: '/usr/lib/mono/2.0/mscorlib.dll'.
Mono: AOT loaded AOT Module for /usr/lib/mono/2.0/mscorlib.dll.

Mono: Assembly Loader loaded assembly from location: '/usr/lib/mono/2.0/mscorlib.dll'.
Mono: Config attempting to parse: '/usr/lib/mono/2.0/mscorlib.dll.config'.
Mono: Config attempting to parse: '/etc/mono/assemblies/mscorlib/mscorlib.config'.
Mono: AOT FOUND AOT compiled code for System.OutOfMemoryException:.ctor (string) 0x7fbed617f8e0 - 0x7fbed617f910 0x7fbed6395b3a

Mono: AOT FOUND AOT compiled code for System.NullReferenceException:.ctor (string) 0x7fbed6179060 - 0x7fbed6179090 0x7fbed63958e5

Mono: AOT FOUND AOT compiled code for System.StackOverflowException:.ctor (string) 0x7fbed6183a40 - 0x7fbed6183a60 0x7fbed6395d11

Mono: Assembly mscorlib 0x928930 added to domain runwb2, ref_count=1

Mono: Config attempting to parse: '/etc/mono/config'.
Mono: Config attempting to parse: '/home/di/.mono/config'.
Mono: Assembly Loader probing location: './runwb2'.
Mono: Unloading image /usr/ansys_inc/v145/Framework/bin/Linux64/runwb2 [0x98c3e0].
Cannot open assembly './runwb2': File does not contain a valid CIL image.
Mono: gc took 51 usecs
Mono: AOT FOUND AOT compiled code for System.Runtime.Remoting.Contexts.Context:Finalize () 0x7fbed6253e00 - 0x7fbed6253e30 0x7fbed639cfa2

Mono: AOT FOUND AOT compiled code for System.Threading.Thread:.cctor () 0x7fbed6313da0 - 0x7fbed6313de0 0x7fbed63a30c7

Mono: AOT FOUND AOT compiled code for System.Runtime.ConstrainedExecution.CriticalFinalizerObject:Finalize () 0x7fbed6239880 - 0x7fbed62398b0 0x7fbed639bd9f

Mono: AOT FOUND AOT compiled code for System.Threading.InternalThread:Finalize () 0x7fbed6313b60 - 0x7fbed6313ba0 0x7fbed63a30b1

Mono: AOT NOT FOUND: System.Threading.InternalThread:Thread_free_internal (intptr).

Mono: Unloading domain runwb2 0x7fbed8becd48, assembly mscorlib 0x928930, refcount=1

Mono: Unloading assembly mscorlib [0x928930].
Mono: Unloading image /usr/lib/mono/2.0/mscorlib.dll [0x927b80].

"Cannot open assembly './runwb2': File does not contain a valid CIL image" :confused:

sfotovati May 15, 2013 12:58

Same problem here
 
I am getting the same error. Were you able to fix it?

Thanks,

Shawn


All times are GMT -4. The time now is 11:00.