CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > ANSYS

WorkBench 14.5 start error [openSUSE 11.4]. Mono libs not found?

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   April 15, 2013, 05:57
Default WorkBench 14.5 start error [openSUSE 11.4]. Mono libs problem?
  #1
New Member
 
Dmitry
Join Date: Jan 2012
Posts: 5
Rep Power: 5
dr-kart is on a distinguished road
Ansys Workbench 14.5. OpenSuse 11.4.
./runwb2 gives:
Code:
Unhandled exception caught :

System.DllNotFoundException: Ans.QT.dll
  at (wrapper managed-to-native) Ansys.UI.Toolkit.QTC.Application:new_ans_qt_Application ()
  at Ansys.UI.Toolkit.QT.Application..ctor () [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at Ansys.UI.Toolkit.QT.UIFactory.newApplication () [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at Ansys.UI.Toolkit.UIFactory.newApplication () [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at Ansys.UI.Toolkit.Application.InstantiateIApplication () [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at Ansys.UI.Toolkit.Application..cctor () [0x00000] in <filename unknown>:0 
--- System.TypeInitializationException: An exception was thrown by the type initializer for Ansys.UI.Toolkit.Application
  at Ansys.UI.UIManager..ctor () [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at Ansys.UI.UIManager.get_Instance () [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at Ans.Program.Runtime.InitializeSplashScreen () [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at Ans.Program.Runtime.Initialize (Ans.Program.RuntimeSettings settings) [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at Ans.Program.Executable.Run (Ans.Program.CommandLineParse parser) [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at Ans.Program.Executable.Main (System.String[] args) [0x00000] in <filename unknown>:0
MONO_LOG_LEVEL=debug mono ./runwb2:
Code:
Mono: gc took 36 usecs
Mono: Unloading image /usr/ansys_inc/v145/Framework/bin/Linux64/runwb2 [0x935c90].
Mono: Assembly Loader probing location: '/usr/lib/mono/2.0/mscorlib.dll'.
Mono: Image addref mscorlib[0x936ba0] -> /usr/lib/mono/2.0/mscorlib.dll[0x935cf0]: 2
Mono: AOT failed to load AOT module /usr/lib/mono/2.0/mscorlib.dll.so: /usr/lib/mono/2.0/mscorlib.dll.so
Then I installed mono-complete from repo. The problem's still existing. And from MONO_LOG_LEVEL=debug mono ./runwb2 now I get:
Code:
Mono: gc took 50 usecs
Mono: Unloading image /usr/ansys_inc/v145/Framework/bin/Linux64/runwb2 [0x927b20].
Mono: Assembly Loader probing location: '/usr/lib/mono/2.0/mscorlib.dll'.
Mono: Image addref mscorlib 0x928930 -> /usr/lib/mono/2.0/mscorlib.dll 0x927b80: 2

Mono: Assembly Loader probing location: '/usr/lib/mono/2.0/mscorlib.dll'.
Mono: AOT loaded AOT Module for /usr/lib/mono/2.0/mscorlib.dll.

Mono: Assembly Loader loaded assembly from location: '/usr/lib/mono/2.0/mscorlib.dll'.
Mono: Config attempting to parse: '/usr/lib/mono/2.0/mscorlib.dll.config'.
Mono: Config attempting to parse: '/etc/mono/assemblies/mscorlib/mscorlib.config'.
Mono: AOT FOUND AOT compiled code for System.OutOfMemoryException:.ctor (string) 0x7fbed617f8e0 - 0x7fbed617f910 0x7fbed6395b3a

Mono: AOT FOUND AOT compiled code for System.NullReferenceException:.ctor (string) 0x7fbed6179060 - 0x7fbed6179090 0x7fbed63958e5

Mono: AOT FOUND AOT compiled code for System.StackOverflowException:.ctor (string) 0x7fbed6183a40 - 0x7fbed6183a60 0x7fbed6395d11

Mono: Assembly mscorlib 0x928930 added to domain runwb2, ref_count=1

Mono: Config attempting to parse: '/etc/mono/config'.
Mono: Config attempting to parse: '/home/di/.mono/config'.
Mono: Assembly Loader probing location: './runwb2'.
Mono: Unloading image /usr/ansys_inc/v145/Framework/bin/Linux64/runwb2 [0x98c3e0].
Cannot open assembly './runwb2': File does not contain a valid CIL image.
Mono: gc took 51 usecs
Mono: AOT FOUND AOT compiled code for System.Runtime.Remoting.Contexts.Context:Finalize () 0x7fbed6253e00 - 0x7fbed6253e30 0x7fbed639cfa2

Mono: AOT FOUND AOT compiled code for System.Threading.Thread:.cctor () 0x7fbed6313da0 - 0x7fbed6313de0 0x7fbed63a30c7

Mono: AOT FOUND AOT compiled code for System.Runtime.ConstrainedExecution.CriticalFinalizerObject:Finalize () 0x7fbed6239880 - 0x7fbed62398b0 0x7fbed639bd9f

Mono: AOT FOUND AOT compiled code for System.Threading.InternalThread:Finalize () 0x7fbed6313b60 - 0x7fbed6313ba0 0x7fbed63a30b1

Mono: AOT NOT FOUND: System.Threading.InternalThread:Thread_free_internal (intptr).

Mono: Unloading domain runwb2 0x7fbed8becd48, assembly mscorlib 0x928930, refcount=1

Mono: Unloading assembly mscorlib [0x928930].
Mono: Unloading image /usr/lib/mono/2.0/mscorlib.dll [0x927b80].
"Cannot open assembly './runwb2': File does not contain a valid CIL image"

Last edited by dr-kart; April 15, 2013 at 07:45.
dr-kart is offline   Reply With Quote

Old   May 15, 2013, 12:58
Default Same problem here
  #2
Member
 
Shawn Fotovati
Join Date: Jul 2009
Location: Cincinnati, OH
Posts: 41
Rep Power: 7
sfotovati is on a distinguished road
I am getting the same error. Were you able to fix it?

Thanks,

Shawn
sfotovati is offline   Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TimeVaryingMappedFixedValue irishdave OpenFOAM Running, Solving & CFD 28 May 28, 2015 13:37
Problem of compilation OF 14Allwmake command not found erik_d OpenFOAM Bugs 13 September 13, 2008 21:45
Regarding FoamX running Kindly help out hariya03 OpenFOAM Pre-Processing 0 April 18, 2008 04:26
Problem with rhoSimpleFoam matteo_gautero OpenFOAM Running, Solving & CFD 0 February 28, 2008 07:51
Trimmed cell and embedded refinement mesh conversion issues michele OpenFOAM Other Meshers: ICEM, Star, Ansys, Pointwise, GridPro, Ansa, ... 2 July 15, 2005 04:15


All times are GMT -4. The time now is 19:13.