CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > ANSYS

Connectivity issues in FSI I think

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   July 25, 2011, 12:08
Default Connectivity issues in FSI I think
  #1
New Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 1
Rep Power: 0
heinx055 is on a distinguished road
hey all,

I am using workbench and trying to do a FSI simulation of a simple nanowire in a flow field and I can run the FSI by flowing the tutorial on the ANSYS site though the issue I am having is it appears as though there is no force on my wire and not quite sure why. The two things I have noticed is that in the tutorial with the probe(if your familiar) they have a connection between the fluid and the solid, I have tried to set up a connection but when I select the Contact faces the contact bodies show up but not the target bodies. I am not sure as to why this is the case and I feel that this may be the issue I am having. If anyone has any thoughts that could help.

Thanks
heinx055 is offline   Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BCs in an FSI simulation of a flexble pipe vivekcfd OpenFOAM 10 January 8, 2010 04:14
initial file for fsi modeling? mortazavi CFX 0 July 21, 2009 02:06
fsi sun CD-adapco 8 January 19, 2009 23:17
how to extend FSI 2D codes to 3D, need advises abouziar Main CFD Forum 1 May 30, 2008 04:08
Could you suggest some Useful FSI textbook? BI CHANG CFX 0 January 14, 2006 14:31


All times are GMT -4. The time now is 19:00.