CFD Online Logo CFD Online URL
Home > Forums > CD-adapco

pro*am issue

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   March 15, 2004, 09:46
Default pro*am issue
Posts: n/a
Hi all, I am doing tetra mesh in pro*am. But while creating sub-surface proam is creating uneven offsetting. Somewhere it is giving more spacing somewhere less. Because of this there are intersection of cells. Did anybody face this problem? I tried lot of option in proam to create good sub-surface. Is this a function of good shell (tri) mesh? Kindly guide.
  Reply With Quote

Old   March 18, 2004, 16:51
Default Re: pro*am issue
Jörn Beilke
Posts: n/a
The quality of the surface mesh is very important for the creation of the subsurface. There are several ways in proam to deal with this problem. You can try the "resurface" at first.
  Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
y+ and y* issue Freeman FLUENT 8 December 7, 2013 16:23
Geometry Issue! Mann CFX 2 January 14, 2008 17:33
CHT issue john CD-adapco 0 May 10, 2004 03:26
pro*am issue carno CD-adapco 3 October 23, 2003 04:32
CHT issue carno CD-adapco 3 September 23, 2003 01:30

All times are GMT -4. The time now is 07:35.