CFD Online Discussion Forums

CFD Online Discussion Forums (http://www.cfd-online.com/Forums/)
-   CD-adapco (http://www.cfd-online.com/Forums/cd-adapco/)
-   -   MPP Parallel solver problem with 3.2! (http://www.cfd-online.com/Forums/cd-adapco/53966-mpp-parallel-solver-problem-3-2-a.html)

tomosada August 11, 2004 07:21

MPP Parallel solver problem with 3.2!
 
when i use parallel solver on 1 host with 2 cpu, everything fine. But when i want to use MPP parallel solver on 2 host with 1 cpu each, some error message occur. The error messages list as below :

Tracker task on "blade1" and "blade2" for monitoring host and process failure

(blade1 and blade2 are my hosts)

and the GUI error show :

/star_0001/.starenv.run: no such file or directory

(I have edit the hardware.ini for group my hosts)

Is there anything else need to run MPP slover with star3.2 ?


user August 11, 2004 11:32

Re: MPP Parallel solver problem with 3.2!
 
you need to mount the star directory on all the nodes that you will be using.

Tom August 11, 2004 11:32

Re: MPP Parallel solver problem with 3.2!
 
Check to see if blade1 and blade2 can see the star v320 installation. Also check to see if they can see the directory from which you executed the star command.

TomK

tomosada August 12, 2004 10:45

Re: MPP Parallel solver problem with 3.2!
 
Dear all:

I already sured I finished these setups.But I also get the same message.

bash: /home/mppuser/ero/star_0001/.starenv.run: No such file or directory

Should I set hardware.ini and software.ini ? If it's yes, how can I do? Please give me a hand! Thanks a lot!!

Jörn Beilke August 12, 2004 13:49

Re: MPP Parallel solver problem with 3.2!
 
Just read the "installation and systems guide" which is shipped with every version of star.

You probably have to edit the hardware.ini file according your configuration.


All times are GMT -4. The time now is 11:06.