CFD Online Discussion Forums

CFD Online Discussion Forums (http://www.cfd-online.com/Forums/)
-   CD-adapco (http://www.cfd-online.com/Forums/cd-adapco/)
-   -   Warning 519 - Initfi activated but not used (http://www.cfd-online.com/Forums/cd-adapco/54154-warning-519-initfi-activated-but-not-used.html)

AB November 9, 2004 21:45

Warning 519 - Initfi activated but not used
 
Hello,

I am getting this warning message and the simulation is done with all 0 values and so no result and no output.

Warning 519 - Initfi activated but not used

How to get rid of this warning and how to run the simulation so that I see some meaningful results and numbers.


Kevin November 9, 2004 22:40

Re: Warning 519 - Initfi activated but not used
 
My guess would be that you have activiated a user subroutine in the problem file and you are not using it. Is it your attention to use user subroutines? If not than remove "user" from what looks like the initialization window.

Kevin

AB November 10, 2004 10:53

Re: Warning 519 - Initfi activated but not used
 
i want to use the user-subroutine. but the model was written in version 3.15 and i want to run it in 3.2 but i see that the model is not using user subroutine.

How can I make the user subroutine to work?

AB

ted November 10, 2004 11:03

Re: Warning 519 - Initfi activated but not used
 
The subroutine is already activated, which is why STAR says "Activated but not used".

This means that bcdefi is activated, but STAR is not using your coding. This is either because it isn't there, or because it is there but it doesn't compile.

Check that: 1. the bcdefi.f is in the ufile directory. 2. read the screen output to see if bcdefi has compiled correctly. If bcdefi is in the ufile directory, then chances are it hasn't compiled correctly. If this is the case then STAR gives you the fortran error message.



All times are GMT -4. The time now is 20:23.