CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > CD-adapco

Plotting Problem/Error

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   March 29, 2005, 04:02
Default Plotting Problem/Error
  #1
Shazlan
Guest
 
Posts: n/a
Hi,

I am running a transient analysis with free surface option. When I am plotting the current results (the current analysis time is at 0.3 secs), I get only the results on a very small area of the whole mesh. For instance, if I want to plot UVW velocities (or pressure), the 'colorful arrows (or contours)' appear only in some (less than 5%) area of the whole mesh and I know from logic that this is not the case. What may be the problem? Is it sth to do with my model, or there other stuff that I need to do to get the correct plot. Please advice and thanks...

Shazlan
  Reply With Quote

Old   March 29, 2005, 05:05
Default Re: Plotting Problem/Error
  #2
Jörn Beilke
Guest
 
Posts: n/a
"When I am plotting ..."

This is not helpfull. If you instead write down the commands you used, it is much easier to find out what went wrong.
  Reply With Quote

Old   March 29, 2005, 05:09
Default Re: Plotting Problem/Error
  #3
Shazlan
Guest
 
Posts: n/a
ok... here you go. is this sufficient? or if there's a way i can upload the screendump, please let me know. apprecaite your help! thanks..

trload,toinew.pstt,nomvgr,,c store,iter,67 psys,1 getc, ALL ,None plty ehid, $edge,off $plme,off $lswi,off$ popt,vect $thin,1 $term,,,vect $cplo plty sect, $surf,on $edge off$ plme,off $lswi,off$ popt,vect $thin,1 $term,,,vect $repl

shazlan

  Reply With Quote

Old   March 30, 2005, 05:19
Default Re: Plotting Problem/Error
  #4
Jörn Beilke
Guest
 
Posts: n/a
if you do an "edge on" you will see, how the section is defined within the domain. Maybe it only cuts a small area of the domain.
  Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Plotting problem in paraFOAM velan OpenFOAM Running, Solving & CFD 2 December 8, 2008 05:55
plotting file error julie FLUENT 1 December 19, 2005 11:32
Urgent plotting problem in Post...Please help. Alan CFX 1 March 28, 2005 18:46
problem in plotting cl curve kiran FLUENT 5 August 11, 2004 11:04
y+ - plotting problem -cfx5.4.1 joseph CFX 2 September 7, 2001 10:06


All times are GMT -4. The time now is 20:13.