CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > CD-adapco

segmentation fault again

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   October 27, 2006, 07:15
Default segmentation fault again
  #1
KtoTo
Guest
 
Posts: n/a
Excuse me for this trouble was discusssed but i didn't find needed answer (it may well be that it has been taken earlier). So, when I check one of the models (button "check all"), the error occures:

RUNNING CASENAME: amkza1 /usr/local/bin/prostar: line 99: 5230 Segmentation fault ${STARDIR}/bin/pro-${PRODR} ${CMAP} ${BATCH} ${EZTOOL} I think, this problem is extended enouph. If anybody faced with this problem or like this, please, write, what you did to solve it.
  Reply With Quote

Old   October 27, 2006, 16:40
Default Re: segmentation fault again
  #2
StarSuperUser
Guest
 
Posts: n/a
yeah,

that is adapco programing

switch to another cfd code and you can work

  Reply With Quote

Old   October 27, 2006, 17:01
Default Re: segmentation fault again
  #3
Paddy
Guest
 
Posts: n/a
or switch to Unix/Linux

  Reply With Quote

Old   October 28, 2006, 04:08
Default Re: segmentation fault again
  #4
Ben
Guest
 
Posts: n/a
or use star-ccm+
  Reply With Quote

Old   October 28, 2006, 11:22
Default Re: segmentation fault again
  #5
Dave Letterman.
Guest
 
Posts: n/a
you can ask them:

ARE THEY COOKING BEEAAANS ?

D.L.
  Reply With Quote

Old   October 29, 2006, 21:48
Default Re: segmentation fault again
  #6
DB
Guest
 
Posts: n/a
Hi,

Can you give some more detail like which software version you are using and which are you using some user programming some detail about the numerical problem that you are trying to model solver features used and BC applied.Then I can try to figure out the problem

DB
  Reply With Quote

Old   October 31, 2006, 03:38
Default Re: segmentation fault again
  #7
KtoTo
Guest
 
Posts: n/a
Hi, thanks for all answers. I use star-cd v. 3.150 (i used command ./PRO_VERSION -v for this). I obtained the mesh (about 1.400.000 cells) in pro*am from nastran file and checked it. I didn't define boundares, physical properties e.t.c. (i.e., i kept all default values).

KtoTo.

  Reply With Quote

Old   October 31, 2006, 07:34
Default Re: segmentation fault again
  #8
Ben
Guest
 
Posts: n/a
Oh my god, try using a newer version, that one was written before time began
  Reply With Quote

Old   November 3, 2006, 10:25
Default Re: segmentation fault again
  #9
KtoTo
Guest
 
Posts: n/a
))) Ok...We shall many work to earn many money....) thanks
  Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Segmentation fault in map msg30 OpenFOAM Meshing Format & General Technical 6 March 27, 2008 11:49
Segmentation fault billy OpenFOAM Installation 20 April 23, 2007 22:57
segmentation fault natesan CD-adapco 4 January 12, 2004 09:51
Segmentation fault Veebs CD-adapco 3 June 4, 2002 22:17
Segmentation fault Jose Sanchez CD-adapco 1 December 16, 2001 09:13


All times are GMT -4. The time now is 07:14.