CFD Online Logo CFD Online URL
Home > Forums > CD-adapco

StarCD326 SuSE10.0_x86_64 LAM (rsh problem)

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   November 14, 2006, 02:16
Default StarCD326 SuSE10.0_x86_64 LAM (rsh problem)
Posts: n/a
I have a problem with LAM MPI (which is from StarCD3.26 CDdisk) in SuSE10_x86_64. I have all needed permission with rsh and it steel doesn't work. At the same time local parallel run works fine.

There are 3 outputs from hboot command. First and second are correct, while third (from starcd run scrip) is wrong.

Does anybody have any ideas or recommendations? -------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1) starcd326@node1:~> hboot -t -c lam-conf.lamd -sessionsuffix node1.14210 -s -I "-H -P 32844 -n 1 -o 0" starcd326@node1:~>

2) starcd326@node1:~> rsh node1 hboot -t -c lam-conf.lamd -sessionsuffix node1.14210 -s starcd326@node1:~>

3) starcd326@node1:~> rsh node1 hboot -t -c lam-conf.lamd -sessionsuffix node1.14210 -s -I "-H -P 32844 -n 1 -o 0" ----------------------------------------------------------------------------- Synopsis: hboot [-dhnNstv] [-c <schema>] [-I <inet_topo>] [-R <rtr_topo>]

Description: Start LAM on the local node


-c <conf> Use <conf> as the process schema

-b <name> Use <name> for the unix socket names

-d Print debug information (implies -v)

-h Print this message

-I <inet_topo> Set $inet_topo variable

-N Pretend to hboot (used with recon(1))

-R <rtr_topo> Set $rtr_topo variable

-s Close stdio of processes

-t Kill existing session first

-v Be verbose ----------------------------------------------------------------------------- starcd326@node1:~>

  Reply With Quote

Old   November 14, 2006, 17:37
Default Re: StarCD326 SuSE10.0_x86_64 LAM (rsh problem)
Posts: n/a
your script seems incorrect. Try to run star-cd the standard way without the script first

star -debug -mpi=lam -...

  Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Suse10 FoamX problem frank178 OpenFOAM Installation 6 January 14, 2010 05:18
starcd-suse10 murash-v CD-adapco 0 April 4, 2008 05:03
CFView run on the suse10.2 has an erro exergy NUMECA 0 August 18, 2007 22:42
CFX.. win 32 (xp prof) vs. linux (suse10.2) Santiago Orrego CFX 3 May 6, 2007 19:37
CFX10 and SUSE10 John CFX 0 October 28, 2005 09:17

All times are GMT -4. The time now is 06:33.