CFD Online Logo CFD Online URL
Home > Forums > CFX

Post processing display problem

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   January 8, 2002, 09:12
Default Post processing display problem
Jennifer Haque
Posts: n/a

I have just recently started using cfx 5.5 and experiencinga few problems. I have drawn simple geometry's in buildand then run solver and got results. I then go intopost processor to load up data, it sometimes loads to 75% and at other times it doesn't load anything. I ampretty sure it is a displaying graphics probelms. Has anyone experienced anything similar to this or have any ideas how I could overcome this.

  Reply With Quote

Old   January 9, 2002, 00:49
Default Re: Post processing display problem
Posts: n/a
May the problem be caused by graphic card driver. Try to use windows2000. May the problem be solved.
  Reply With Quote

Old   January 18, 2002, 12:01
Default Re: Post processing display problem
George Minkkinen
Posts: n/a
Had a similar problem particularly on vector plots, and new graphics(meaning better)card fixed it immediately
  Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Display Grid problem Mohsin FLUENT 1 March 12, 2010 04:45
Surface of revolution problem in CFX Post Mankim CFX 3 January 5, 2010 06:38
Post Processing Transient Data chrisoturner FLUENT 1 September 9, 2009 17:33
fluent for post processing James FLUENT 0 April 21, 2006 04:43
Problem: graphics display in prostar main window Jiaying Xu CD-adapco 8 February 14, 2002 09:08

All times are GMT -4. The time now is 11:40.