CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > CFX

Can't see the line in Static Mixer problem.

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   December 17, 2002, 12:56
Default Can't see the line in Static Mixer problem.
  #1
Atit Koonsrisuk
Guest
 
Posts: n/a
Dear all, I am the newcomer of CFX. Now I am using CFX 5.5.1. My OS is Windows2000. After finishing the installation process, I follow the "Running the Example" section, in "Getting Started with CFX-5" of "Installing and Introduction to CFX-5" manual. The result is all right.

To practice using CFX, first, I follow the tutorial in "CFX-5 Tutorials". I follow the instruction in "Tutorial 1: Flow in a Stator Mixer" step by step. After following the step to create the first curve, in "Creating the Main Body", The result in output command is "$# 1 Curve Created: Curve 1". However I cannot see that curve. I tried to follow the succeeding steps, I also cannot see the second line. But it seems like CFX recognize that there is that curve.

I delete all files contain in the working folder, then restart my PC. Then try to do those steps. However I got the same result. I try to do many ways but the result is still the same.

However, today, I do the same step, and I get that curve this time. I do not know why. Then I am not sure if it will occur again or not.

Can anyone explain to me about this?

Thank you very much.

Atit
  Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
error: uninitialized local variable 't' used MASOUD Fluent UDF and Scheme Programming 3 November 26, 2012 06:24
autoPatch error, mesh quality related...? Alexvader OpenFOAM 0 October 6, 2011 17:57
Meshing problem Andrea_85 OpenFOAM 1 January 13, 2011 10:36
Problem of compilation OF 14Allwmake command not found erik_d OpenFOAM Bugs 13 September 13, 2008 21:45
line problem popcool FLUENT 1 December 12, 2002 13:04


All times are GMT -4. The time now is 05:56.