CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > CFX

Run-build problem

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   January 28, 2004, 23:59
Default Run-build problem
  #1
hx
Guest
 
Posts: n/a
Hello,everyone, I use CFX 4.4. When I use RUN-BUILD to analyse the geometry, I got the error information as follows:

"Conversion aborted while creating glue patches. ************************************************** *** PLEASE INCREASE THE PATCH MEMORY FACTOR. ************************************************** *** Mis-match in glueing information, there may be an error in your geometry file. Generating multiblock information has failed."

I use the periodic patch. Who can tell me what is the problem. I am very confused.

Thank you for your help!

Hx

  Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem to run the OpenFoam in ubuntu MT86 OpenFOAM Bugs 1 August 30, 2011 02:46
problem specifying alpha at inlet during a parallel run phsieh2005 OpenFOAM Running, Solving & CFD 2 August 13, 2009 08:23
Paraview run problem ztdep OpenFOAM 1 April 21, 2009 02:52
nonNewtonianIcoFoam - problem with parallel run chris_sev OpenFOAM Bugs 4 April 1, 2009 09:13
Problem on Parallel Run Setup Hamidur Rahman CFX 0 September 23, 2007 17:11


All times are GMT -4. The time now is 12:59.