CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > CFX

running post batch fails

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   June 27, 2005, 07:30
Default running post batch fails
  #1
Fabian
Guest
 
Posts: n/a
Hi,

I created some cse-session files for postprocessing and want to start them in batch mode with:

cfx5post -batch <sessionfile>

Unfortunatlely I get this message:

viewer_ogl.exe: error while loading shared libraries: libXm.so.2: cannot open shared object file: No such file or directory

-- ERROR -- select

-- ERROR -- Object 'Pressure' referred to in 'Line 2/Colour Variable' does not exist.

...

Running the session file from the gui works fine.

Did anybody see this before?

Greetings! Fabian

  Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
running without rsh between nodes hattonps OpenFOAM 10 March 22, 2010 16:02
Running FLUENT in batch mode for Windows OS Jake Lee FLUENT 5 June 27, 2009 00:41
Running fluent in Batch model P FLUENT 5 April 8, 2005 11:14
Post Processing in FEM Abhijit Tilak Main CFD Forum 0 April 26, 2004 11:59
Batch post Processing Nandu FLUENT 2 October 8, 2003 01:57


All times are GMT -4. The time now is 17:06.