CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > CFX

Error while setting up porous material.

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   October 7, 2005, 02:13
Default Error while setting up porous material.
  #1
Kiddo
Guest
 
Posts: n/a
Hi,all
system:Linux, CFX571
problem: As I run a porous simulation with fan( a momentum source), it shows error message after 1st iteration:
<font color=green size=2>
| ERROR #001100279 has occurred in subroutine ErrAction. |
| Message: |
| Subsystem zone not found in SYMASS_ZONE </font>

But as I cancel the porous setting(<font color=blue> note: the model and cfx_pre file are the same as previous except the porous subdomain deleted</font>), then it will be OK .
Does anybody know why?
  Reply With Quote

Old   October 10, 2005, 10:42
Default solved!
  #2
Kiddo
Guest
 
Posts: n/a
It's due to nature of CFX571, nothing to do with the setup and model. Because I put it into CFX10 , and it's ok now !
  Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Constant velocity of the material Sas CFX 15 July 13, 2010 08:56
Cells with t below lower limit Purushothama CD-adapco 2 May 31, 2010 21:58
mass flow in is not equal to mass flow out saii CFX 2 September 18, 2009 08:07
Two-Phase Buoyant Flow Issue Miguel Baritto CFX 4 August 31, 2006 12:02
Warning 097- AB CD-adapco 6 November 15, 2004 05:41


All times are GMT -4. The time now is 02:58.