CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > CFX

CFX running problem

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   January 22, 2007, 03:06
Default CFX running problem
  #1
Michael
Guest
 
Posts: n/a
After re-installing CFX10.0 on my computer, a message prompted out every time when I tried to run CFX-Pre (and CFX-Solver mananger, CFX-Post....), which says:

"Aborting due to unexpected error: socketError: RemoteEngineProtocol::receiveTransStat - Communications error: unexpected end of transmission from engine, expected status code."

Could anyone please tell me how to solve this problem?

P.S.: CFX was installed on the same computer before and had never experienced such a problem.
  Reply With Quote

Old   January 23, 2007, 07:04
Default Re: CFX running problem
  #2
MMG
Guest
 
Posts: n/a
Have you updated Internet Explorer to Internet Explorer 7 because CFX 10.0 has compatibility issues with IE7
  Reply With Quote

Old   January 23, 2007, 23:45
Default Re: CFX running problem
  #3
Michael
Guest
 
Posts: n/a
As far as I am concerned, I haven't done anything to my IE
  Reply With Quote

Old   January 24, 2007, 02:21
Default Re: CFX running problem
  #4
Michael
Guest
 
Posts: n/a
I tried to re-install CFX and the Licence manager several times but the problem still exists. The situation now gets even worse: When I tried to enter CFX-Pre from the Launcher, the window of CFX-Pre did not even come up!

Urgent help is highly appreciated!!!!!!

  Reply With Quote

Old   January 26, 2007, 08:40
Default Re: CFX running problem
  #5
tarek
Guest
 
Posts: n/a
u have to sereach for the lock files created each time u launch CFX, then delete all of them, this is the first step, the second after u do that and the problem still persist, check the host ID, because if u have lose connection (ex:to network, to internet...) the cfx cannot find the host. it should work then.. tarek
  Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem About Running Fluent In Linux mitra FLUENT 12 October 15, 2014 09:27
cfx mesh problem... mactech001 ANSYS Meshing & Geometry 0 November 5, 2009 03:19
Ansys Workbench (CFX) bucket problem njsavage CFX 1 April 30, 2009 09:51
Ansys CFX bucket problem njsavage Main CFD Forum 1 April 30, 2009 09:48
Statically Compiling OpenFOAM Issues herzfeldd OpenFOAM Installation 21 January 6, 2009 10:38


All times are GMT -4. The time now is 14:51.