CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > CFX

specified displacement didn't correspond

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   February 13, 2009, 10:41
Default specified displacement didn't correspond
  #1
Smagmon
Guest
 
Posts: n/a
Hi All,

I am working with moving walls to impose some prescribed displacement as stimuli in a fluid volume. As I wrote before, I am not sure about this specification, and I tried to monitor this boundary with mesh displacement to be sure that the boundary is working like I specified in the CEL meshing motion equation. I am using the "Total Mesh Displacement" in the direction of the imposed displacement, but when cfx plots this monitor point it plots zero. What am I doing wrong? Do I need to use another variable?

Thanks in advance
  Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Moving Mesh Velocity Issue: Mesh velocity does not equal displacement Doginal CFX 2 September 8, 2011 12:02
Expression with time function kestasposkus CFX 28 July 24, 2011 06:47
patchDisplacement - Need HELP! kayoneex OpenFOAM 0 November 16, 2010 10:26
FSI - Specified Mesh Displacement Vinzent CFX 2 September 17, 2010 07:09
how to use Total Mesh Displacement for making a subject translating and rotating? snailstb CFX 3 September 16, 2009 04:06


All times are GMT -4. The time now is 17:23.