CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > CFX

Problem with Automatic Default Interfaces

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   June 15, 2010, 04:54
Default Problem with Automatic Default Interfaces
  #1
New Member
 
julien
Join Date: Jun 2010
Posts: 6
Rep Power: 7
jehan is on a distinguished road
Hi there,
I have a problem with the Automatic Default Interfaces,
the box is switched on (along with the Automatic Defaults Domain) in the case options, but when I 'm setting the differents domains , no interface is generated : /

I m using CFX 12.1 in stand alone mode (same problem with the workbench).

Might someone know where the problem comes from ? Thanks.
jehan is offline   Reply With Quote

Old   June 15, 2010, 10:11
Default
  #2
New Member
 
julien
Join Date: Jun 2010
Posts: 6
Rep Power: 7
jehan is on a distinguished road
Sorry,
it appears I have been given a mis-meshed file,
I only have the problem with one specific mesh .

Next time I'll think twice before asking for help
jehan is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
automatic, default, interface

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem in fvschemes divSchemes cannot use Gauss linearUpwind nico765 OpenFOAM Bugs 27 June 3, 2014 05:29
laplacian1%7cAUp is undefined in dictionary problem with icoFoam derath OpenFOAM Pre-Processing 3 June 14, 2013 06:24
increasing mesh quality is leading to poor convergence tippo CFX 2 May 5, 2009 10:55
Convective Heat Transfer - Heat Exchanger Mark CFX 6 November 15, 2004 16:55
Periodic flow boundary condition problem sudha FLUENT 3 April 28, 2004 08:40


All times are GMT -4. The time now is 13:38.