CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > FloEFD, FloWorks & FloTHERM

Colorbar missing

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   June 5, 2008, 13:19
Default Colorbar missing
  #1
Prem N
Guest
 
Posts: n/a
I'm having this annoying problem of a vanishing colorbar for my results. It occasionally shows up while I'm setting up the plots, but once I click OK, it's nowhere to be found. This has happened to a couple other people I work with but no one seems to know how to get it back. Anyone out there who can educate a couple lesser users on where exactly the little bugger's off and gone to?
  Reply With Quote

Old   June 5, 2008, 14:43
Default Re: Colorbar missing
  #2
Prem N
Guest
 
Posts: n/a
Oh, I should point out that this is in COSMOS Floworks
  Reply With Quote

Old   June 5, 2008, 22:27
Default Re: Colorbar missing
  #3
Bill McEachern
Guest
 
Posts: n/a
go into the gray space where the tool bars are RMB and activate the floworks results display tool bar. the second icon on this tool bar toggles the color reference bar display on and off.
  Reply With Quote

Old   June 9, 2008, 09:10
Default Re: Colorbar missing
  #4
Prem N
Guest
 
Posts: n/a
Thanks for the reply, but we've tried toggling off and on multiple times and the bar has yet to show. I get the impression it is minimized or hiding in some corner of the screen but there's just no sign of where that may be.
  Reply With Quote

Old   June 9, 2008, 12:18
Default Re: Colorbar missing
  #5
Nick
Guest
 
Posts: n/a
By any chance it is under the manager-window?
  Reply With Quote

Old   June 12, 2008, 08:57
Default Re: Colorbar missing
  #6
Prem N
Guest
 
Posts: n/a
Well, I feel like an idiot. At least I'm no worse than my officemates Hah. Thank you, Sir.
  Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
what is syntax error : missing ')' before ';' aleisia Fluent UDF and Scheme Programming 8 March 10, 2015 16:42
Polymesh missing data... nicko OpenFOAM Bugs 6 February 8, 2012 19:07
Problem with paraFoam ata OpenFOAM 14 November 30, 2009 05:23
Missing output files stefanke OpenFOAM Running, Solving & CFD 4 September 8, 2006 04:51
Missing tets along line when meshing with ICEM CFD Georges P. Côté CFX 6 March 23, 2006 01:34


All times are GMT -4. The time now is 17:28.