CFD Online Logo CFD Online URL
Home > Forums > Fluent UDF and Scheme Programming

Data errors

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   August 13, 2009, 09:22
Default Data errors
New Member
Join Date: Jun 2009
Posts: 14
Rep Power: 8
Hanz is on a distinguished road
Dear all,

I am experiencing a problem with data errors.

I have a cluster of particles injected in from a surface.

I want to simply find the relative velocity between the particles in a cell, which I have set up using a UDF.

I know that the calculated value I have should be roughly zero, however there seems to be an error of roughly 0.7m/s for all results. I can see this by comparing the velocities of individual particles.

Any ideas.
Some help would be great.
Hanz is offline   Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to write k and epsilon before the abnormal end xiuying OpenFOAM Running, Solving & CFD 8 August 27, 2013 15:33
Convergence moving mesh lr103476 OpenFOAM Running, Solving & CFD 30 November 19, 2007 15:09
IcoFoam parallel woes msrinath80 OpenFOAM Running, Solving & CFD 9 July 22, 2007 02:58
Could anybody help me see this error and give help liugx212 OpenFOAM Running, Solving & CFD 3 January 4, 2006 19:07
How to update polyPatchbs localPoints liu OpenFOAM Running, Solving & CFD 6 December 30, 2005 18:27

All times are GMT -4. The time now is 20:43.