CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > Fluent UDF and Scheme Programming

problem in defining "libudf" in fluent 6.3

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   May 10, 2011, 09:41
Default problem in defining "libudf" in fluent 6.3
  #1
New Member
 
mamun
Join Date: Mar 2011
Posts: 1
Rep Power: 0
mamun12001 is on a distinguished road
i'm facing problem in defining user defined function..

fluent 6.3 shows the following lines.
"
Opening library "libudf"...
Error: open_udf_library: The system cannot find the path specified.

"



can anyone help me how to define the "user define functions" ????



u can send suggestion to " mamun.name06@yahoo.com "
mamun12001 is offline   Reply With Quote

Old   May 10, 2011, 11:19
Default
  #2
Member
 
laurentb's Avatar
 
Laurent B
Join Date: Jun 2009
Location: Lille, FRANCE
Posts: 70
Rep Power: 8
laurentb is on a distinguished road
Make sure that the UDF source file is in the same directory that contains your case and data files.
laurentb is offline   Reply With Quote

Old   May 14, 2011, 07:00
Default "libudf"... Error: open_udf_library:
  #3
New Member
 
sanjay pawar
Join Date: Mar 2009
Posts: 1
Rep Power: 0
sanjay6282 is on a distinguished road
I alsp hav the same error.
Opening library "libudf"... Error: open_udf_library: The system cannot find the file specified.

There are some solutions (some pervious post) but no one specified the opertaing system.

how to solve this problem with ANSYS 12.1 and windows 7 operating system.

thanking You,
sanjay6282 is offline   Reply With Quote

Old   May 16, 2011, 03:57
Default
  #4
Member
 
laurentb's Avatar
 
Laurent B
Join Date: Jun 2009
Location: Lille, FRANCE
Posts: 70
Rep Power: 8
laurentb is on a distinguished road
Can post your udf file ?
laurentb is offline   Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MPI problem with fluent aryanet FLUENT 8 October 24, 2010 15:13
2D Heat Transfer problem in Fluent 6.3 please help Damian FLUENT 4 August 11, 2008 08:48
another 2D Heat Transfer problem in Fluent 6.3 Damian FLUENT 6 August 2, 2008 00:20
Problem about Fluent on Linux hbinma FLUENT 3 July 6, 2008 10:49
Problem using parallel Fluent Gustavo FLUENT 0 June 27, 2004 23:12


All times are GMT -4. The time now is 06:56.