CFD Online Logo CFD Online URL
Home > Forums > FLUENT

Problem in using system coupling in ANSYS 14.5

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   May 22, 2013, 23:14
Question Problem in using system coupling in ANSYS 14.5
Join Date: Mar 2012
Location: Beijing, China
Posts: 36
Rep Power: 5
yhy20081016 is on a distinguished road
I am using the "System Coupling" module in ANSYS Workbench 14.5 for fluid-structure interaction simulation. I encountered problems when I try to set initial conditions for the fluid region.
I want to use a steady-state-flow result as initial conditions for the unsteady simulation. Therefore, before I start the unsteady simulation, I execute the [File]|[Interpolate...] command in FLUENT to import a previously obtained result.
However, the system coupling solver seems to totally ignore this imported result, and, instead of using this imported result as initial conditions, it use the initial values in [Solve]|[Initialization...] page to initialize the flow field at the beginning of the unsteady simulation.
I am looking forward to a solution to resolve this issue.
yhy20081016 is offline   Reply With Quote


ansys, fluent, initial condition, system coupling

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem in coupling CFX and Ansys for fluid-thermal sim. Jordi CFX 15 June 6, 2015 00:45
Restarting batch job of system coupling in ANSYS14 bbhv ANSYS 0 June 25, 2012 08:30
Problem of Ansys for machanical a element or a group of elements lovelyeverything ANSYS 0 April 18, 2012 22:54
System Coupling in ANSYS 14 bbhv FLUENT 2 March 12, 2012 19:48
ANSYS 13 problem zona ANSYS 0 December 16, 2010 07:48

All times are GMT -4. The time now is 14:55.