CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > FLUENT

Porous media with VOF ->Floating Point Error!!??!

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   May 25, 2004, 15:58
Default Porous media with VOF ->Floating Point Error!!??!
  #1
SEMC
Guest
 
Posts: n/a
Has anyone successfully used VOF and porous media? I am getting floating point errors when using porous media and multiphase flow using VOF. However, when I use only one phase I don't get the error. Could it be that Fluent's porous media cannot handle VOF?

Thank you in advance
  Reply With Quote

Old   May 27, 2004, 14:38
Default Re: Porous media with VOF ->Floating Point Error!!
  #2
George
Guest
 
Posts: n/a
I didn't try your combination of submodels, but it may well be an error in the software. There are plenty of bugs in Fluent as in any large software program, especially as the complexity of models is so large. Did you try contacting their Fluent Online Technical Support portal? It may be worth a try. Next update users will thank you, that's for sure...

Good luck

George
  Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installation OF1.5-dev ttdtud OpenFOAM Installation 46 May 5, 2009 02:32
OpenFOAM on MinGW crosscompiler hosted on Linux allenzhao OpenFOAM Installation 127 January 30, 2009 20:08
Problem with compile the setParabolicInlet ivanyao OpenFOAM Running, Solving & CFD 6 September 5, 2008 20:50
user defined function cfduser CFX 0 April 29, 2006 10:58
error while compiling the USER Sub routine CFD user CFX 3 November 25, 2002 16:16


All times are GMT -4. The time now is 21:27.