CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > FLUENT

Gambit run error

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   June 20, 2005, 10:40
Default Gambit run error
  #1
Tony
Guest
 
Posts: n/a
hi, guys the following error information showed when I am running Gambit: gambit XIO: fatal IO error 0 (No error) on X server "FLUID:0.0"

after 0 requests (0 known processed) with 0 events remaining. I have installed Exeed before I installed Gambit. My os is win2000 server and cpu is AMD64 3000+. I have no idea what is the problem. Pls help me if you have ever met this problem. Thanks very much!!
  Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
polynomial thermophysical properties II sebastian OpenFOAM Running, Solving & CFD 53 April 10, 2014 05:45
OpenFOAM install on Ubuntu Natty 11.04 bkubicek OpenFOAM 13 May 26, 2011 05:48
Installation OF1.5-dev ttdtud OpenFOAM Installation 46 May 5, 2009 02:32
OpenFOAM on MinGW crosscompiler hosted on Linux allenzhao OpenFOAM Installation 127 January 30, 2009 20:08
user defined function cfduser CFX 0 April 29, 2006 10:58


All times are GMT -4. The time now is 14:12.