CFD Online URL
[Sponsors]
Home > Forums > FLUENT

Problem starting Gambit

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   November 10, 2006, 11:26
Default Problem starting Gambit
  #1
ViHAR MALViYA
Guest
 
Posts: n/a
I have a problem in loading Gambit, which gives a constant error as quoted below...

_____QUOTE START_____

c:\temp>gambit

Current gambit usage: 1. sengvm@REU111945300 Fri Nov 10 15:49 REU111945300 License for gambit expires 16-aug-2007.

Using X_DEVICE_DRIVER with standard visual. gambit XIO: fatal IO error 0 (No error) on X server "REU111945300:0.0"

after 1466 requests (1463 known processed) with 209 events remaining.

_____QUOTE END_____

Following is the configuration for reference...

__________

Hardware...

Motherboard chipset : Intel DQ965GF

Processor : Intel Core 2 Duo 6300 1.86 GHz

Memory : 4 GB DDR2 @ 667 MHz

Graphics : nVidia GeForce 7600GT / 256MB VRAM / PCI-E x16

Display : Iiyama ProLite E1900WS-S1 @ 1440x900 / 75 Hz

__________

Software...

Operating System : Microsoft Windows XP Professional (2002) SP2

Exceed for Windows NT : X Windows Server Version 5.1.3.0 (up to 64 connections) (installed locally)

Gambit : 2.0.4 (I think) (installed on a network drive - does not load, gives the error quoted above!!!)

Fluent : 6.0.12 (installed on a network drive - running fine)

__________

I am not sure what more information is required to solve this issue.

In a previous post, a similar problem was identified. The proposed solution was to delete any '.lok' file on the system. I could not find any '.lok' file on any local or network drive.

There's a lot of work that I have oustanding because Gambit won't start. Please help!

Any suggestions? Anyone?

Thanks and Regards,

ViHAR MALViYA
  Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fluent 6.3 / Gambit 2.3.16 / Exceed 11 problem on Win7 pdilly FLUENT 19 April 2, 2013 05:17
Gambit geometry problem cestrin FLUENT 3 July 4, 2012 03:33
Gambit Problem Size Function El Wastl ANSYS Meshing & Geometry 12 April 15, 2011 08:17
Problem importing iges file to Gambit Tassos FLUENT 0 May 7, 2008 05:28
Startup Problem in Gambit 2.2 with WindowXP Win Win Maw FLUENT 3 January 25, 2006 12:09


All times are GMT -4. The time now is 22:27.