CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > FLUENT

Fluent Start Error

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   July 1, 2007, 10:41
Default Fluent Start Error
  #1
Safa
Guest
 
Posts: n/a
Hello,

I installed Fluent 6.3.21 on my PC. ( I will use it on Windows XP)

The problem is that when I start it I get this error message:

FLEXlm error: -96,7. System Error: 11004 "WinSock: Valid name, but no record (NO_ADDRESS)"

I have no idea how to solve that especially that I have case and data files that I want to open and dispaly! If there is any possibility to open them using an other program!

Thank you so much in advance!!!

/Safa

  Reply With Quote

Old   July 1, 2007, 14:52
Default Re: Fluent Start Error
  #2
taran
Guest
 
Posts: n/a
Hi I think you should try to create a folder named flexlm in your c drive ( or the drive where you have installed fluent ) and check out if it works
  Reply With Quote

Old   July 1, 2007, 17:43
Default Re: Fluent Start Error
  #3
Safa
Guest
 
Posts: n/a
Hello, thank you for answering me soon! I just created the folder named FLEXlm, still I get the same error message!!!!!!!!!!!!! What shall I do?

Thanks

/safa
  Reply With Quote

Old   July 2, 2007, 08:48
Default Re: Fluent Start Error
  #4
taran
Guest
 
Posts: n/a
check out the drive in which you have installed the fluent (make the flexlm folder in that drive ) Also check the fluent license file (sometimes you gotta change the computer' year to the license year )

  Reply With Quote

Old   July 2, 2007, 11:35
Default Re: Fluent Start Error
  #5
taran
Guest
 
Posts: n/a
check out the drive in which you have installed the fluent (make the flexlm folder in that drive ) Also check the fluent license file (sometimes you gotta change the computer' year to the license year )

  Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
POSDAT problem piotka STAR-CD 4 June 12, 2009 08:43
OpenFOAM on MinGW crosscompiler hosted on Linux allenzhao OpenFOAM Installation 127 January 30, 2009 20:08
Compiling problems with hello worldC fw407 OpenFOAM Installation 21 January 6, 2008 18:38
DecomposePar links against liblamso0 with OpenMPI jens_klostermann OpenFOAM Bugs 11 June 28, 2007 17:51
user subroutine error CFDUSER CFX 2 December 9, 2006 07:31


All times are GMT -4. The time now is 23:54.