CFD Online Logo CFD Online URL
Home > Forums > FLUENT


Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   September 5, 2007, 17:51
Default Issue with NODE_POS_NEED_UPDATE (v)
Parsa Zamankhan
Posts: n/a
Hi Everybody

In the following simple code, the program does not go through the "if" ( nothing is being written in the file) which is quite surprising for me since the same piece of code works well when I use that in a deforming mesh function. It seems NODE_POS_UPDATED(v); does not work correctly.

Thanks for sharing your ideas. Parsa

------------------------------------ #include "udf.h"


Domain *ddx=Get_Domain(1); Thread *tf=Lookup_Thread(ddx,10); face_t f; Node *v;

int n;

FILE *fp;


begin_f_loop(f,tf) { f_node_loop(f,tf,n) { v = F_NODE(f,tf,n);




fprintf(fp,"%12.4e \n",NODE_X(v));


} } end_f_loop(f,tf);




  Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Issue installation OpenFOAM - Voyage_gui OpenFOAM 1 August 12, 2011 03:46
Meshing related issue in Flow EFD appu FloEFD, FloWorks & FloTHERM 1 May 22, 2011 08:27
snappyHexMesh Issue thomasnwalshiii OpenFOAM 3 March 15, 2011 14:49
Simple Frustrating Meshing Issue in Gambit (w/pics) Dylan ANSYS Meshing & Geometry 6 March 23, 2009 17:14
STAR-CD Dynamics issue 16 CD adapco Group Marketing CD-adapco 0 November 30, 2001 11:25

All times are GMT -4. The time now is 18:39.