CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > FLUENT

Gambit -dev X11 doesn't work

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   October 28, 2007, 09:33
Default Gambit -dev X11 doesn't work
  #1
Ervin Amet
Guest
 
Posts: n/a
Hello

I'm trying to lauch Gambit from a remote Linux machine on my Wndows PC. Because the remote machine doesn't have an OPENGL video card or an OpenGL enabled X server (i'm not sure which one of these two is the problem), i'm using "gambit -dev X11" to launch a gambit session without OpenGL. Untill now, things were perfect. My gambit session was starting with "Using X_DEVICE_DRIVER with standard visual" instead of "OPENGL_DEVICE_DRIVER with no standard visual".

But now, it seems that gambit is ignoring my optional parameters. For exemple, if i type "gambit -dev X11" or even "gambit -blablabla", gambit ignores my parameters and will start with "OPENGL_DEVICE_DRIVER with no standard visual"

Any ideas ?

Ervin

  Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[GAMBIT] gambit with xming doesn't work hbsld ANSYS Meshing & Geometry 6 March 23, 2014 10:24
[GAMBIT] Canīt start GAMBIT zalho ANSYS Meshing & Geometry 17 August 28, 2013 09:45
Problem starting Gambit ViHAR MALViYA FLUENT 0 November 10, 2006 10:26
Athlon 64 Gambit Compatibility? Derick FLUENT 3 January 17, 2006 17:28
GAMBIT and Turbomachinery tom Main CFD Forum 6 October 21, 1999 09:50


All times are GMT -4. The time now is 10:26.