CFD Online Logo CFD Online URL
Home > Forums > FLUENT

error message while running job parallely

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   February 6, 2008, 23:20
Default error message while running job parallely
Posts: n/a
Dear friends,

I have a 3d problem with 80,000 meshes generated. It has no problem to run under one PC or several PCs running interactively. However, as long as I ran the job parallely on background. I always got the error message as following:

> Halting due to end of file on input. node 0 retrying on zero socket read..... node 0 retrying on zero socket read.....

0 (mpsystem.c@1228): mpt_read: failed: errno = 0

0: mpt_read: error: read failed trying to read 8 bytes: Success [bt] Execution path: [bt] /opt/fluent/Fluent.Inc/fluent6.2.16/lnx86/3ddp_node/fluent_nmpi.6.2.16(Process_Stackframe+0x14) [0x8719086] [bt] /opt/fluent/Fluent.Inc/fluent6.2.16/lnx86/3ddp_node/fluent_nmpi.6.2.16(mpt_error+0x9d) [0x86f45f9] [bt] /opt/fluent/Fluent.Inc/fluent6.2.16/lnx86/3ddp_node/fluent_nmpi.6.2.16(mpt_read+0xd7) [0x86f74cb] [bt] /opt/fluent/Fluent.Inc/fluent6.2.16/lnx86/3ddp_node/fluent_nmpi.6.2.16(mpt_tcpip_crecv_raw+0x30) [0x86f8f58] [bt] /opt/fluent/Fluent.Inc/fluent6.2.16/lnx86/3ddp_node/fluent_nmpi.6.2.16(mpt_tcpip_crecv_all+0x27) [0x86fb103] [bt] /opt/fluent/Fluent.Inc/fluent6.2.16/lnx86/3ddp_node/fluent_nmpi.6.2.16(MPT_crecv_char+0xd5) [0x86e4c49] [bt] /opt/fluent/Fluent.Inc/fluent6.2.16/lnx86/3ddp_node/fluent_nmpi.6.2.16(PRF_Command_Start+0xbe) [0x81b116e] [bt] /opt/fluent/Fluent.Inc/fluent6.2.16/lnx86/3ddp_node/fluent_nmpi.6.2.16(PRF_Node_repl+0x5f) [0x81b4fbf] [bt] /opt/fluent/Fluent.Inc/fluent6.2.16/lnx86/3ddp_node/fluent_nmpi.6.2.16(main+0xde) [0x8621cfe] [bt] /lib/i686/ [0x556a7261] [bt] /opt/fluent/Fluent.Inc/fluent6.2.16/lnx86/3ddp_node/fluent_nmpi.6.2.16(sinh+0x6d) [0x8090101] P4 procgroup file is /tmp/p4pg-lzhan003-31310-orville-1-3.local.

-driver: Command not found.

I tried to regenerate the grid but the same error occured. Do you know what's the problem?



  Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem in running job in parallel Tarak OpenFOAM 0 March 19, 2011 21:34
running fluent parallel with MS job scheduler Shamoon Jamshed FLUENT 0 November 15, 2009 13:48
Statically Compiling OpenFOAM Issues herzfeldd OpenFOAM Installation 21 January 6, 2009 10:38
Kubuntu uses dash breaks All scripts in tutorials platopus OpenFOAM Bugs 8 April 15, 2008 07:52
warning in the fluent job running sisir FLUENT 1 June 3, 2007 06:05

All times are GMT -4. The time now is 17:40.