CFD Online Discussion Forums

CFD Online Discussion Forums (http://www.cfd-online.com/Forums/)
-   FLUENT (http://www.cfd-online.com/Forums/fluent/)
-   -   ERROR. No rendering surfaces have been set (http://www.cfd-online.com/Forums/fluent/62681-error-no-rendering-surfaces-have-been-set.html)

KZh March 17, 2009 06:03

ERROR. No rendering surfaces have been set
 
Hi everyone!
I'm new in Fluent and modeling a coal combuster.
I made mesh volume in Gambit (boundary conditions e.t.c.) and then used the mesh in Fluent.
I did all step by step by tutorial. and i iterate the process sucsessfully.
but then i want to DISPLAY a CONTOURS I take the
ERROR: render-generic: No rendering surfaces have been set.

Question: that I did incorrectly. May by i forgot something at GAMBIT-modeling's time?
Thanks
P.S.: I'm sorry for my english

wiebe March 17, 2009 07:49

rendering surfaces
 
Hello KZh,

you will need to define a surface where you want to have your contour on first. This error can come from the graphical user interface or from the text interface. If you are using the GUI, please select a surface.

I recommend the use of the 'sweep surface' to get a general overview of the simulation.

Kind regards,
Wiebe Zoon.

paul115 April 21, 2015 15:45

2 Attachment(s)
Hello,

I didn't want to start the new topic. I have the same problem. I'm doing multiphase analysis and I used "sweep surface" but i doesn't work corectly. I need to have good results. I tried to do planes, surfaces etc.

Once or twice I got satisfactory results like on 2nd screen but rest of results was bad like on 1st picture but all the times I have been doing everyting the same way.

Is it can connected with parametres of my computer ?

Anyone know how to deal with this problem ?

paul115 April 22, 2015 13:28

Anyone ? I am stuck. I don't know how to get normal results. And it's becasue of my computer or what ? please


All times are GMT -4. The time now is 17:51.