CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > FLUENT

Error: cx-add-item: wta[2](string)

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   February 16, 2007, 03:33
Default Error: cx-add-item: wta[2](string)
  #1
Claud
Guest
 
Posts: n/a
Hello, I am trying to model a laminar flow for a test plant consisting of CH4, CO, CO2, H2 and water vapor. Therefore I tried to include new material properties for the just mentioned gases. That results in the error "cx-set-list-items: wta[2](list of strings)". Does anybody have an idea how I could solve that problem? Thanx in advance! Claud
  Reply With Quote

Old   September 1, 2009, 12:09
Default Error: cx-add-item: wta[2](string)
  #2
New Member
 
Rodrigo Bocaz
Join Date: Sep 2009
Location: Chile
Posts: 1
Rep Power: 0
rodrigobocaz is on a distinguished road
Hi, can some one help me with this error, it appears when y launch fluent 6.3.26 on windows Vista X64.
The complete message is:

Welcome to Fluent 6.3.26
Copyright 2006 Fluent Inc.
All Rights Reserved
Loading "C:\Fluent.Inc\fluent6.3.26\lib\fl_s1119-64.dmp"
Done.

Error: cx-add-item: wta[2](string)
Error Object: 1204

Error: cx-add-item: wta[2](string)
Error Object: 1204

Thanks, i will apreciate any help.
rodrigobocaz is offline   Reply With Quote

Old   October 28, 2009, 05:43
Thumbs up cortex problem (Error: cx-add-item: wta[2](string) )
  #3
New Member
 
Mohamed Hendawi
Join Date: Jun 2009
Posts: 1
Rep Power: 0
Hendawi is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by rodrigobocaz View Post
Hi, can some one help me with this error, it appears when y launch fluent 6.3.26 on windows Vista X64.
The complete message is:

Welcome to Fluent 6.3.26
Copyright 2006 Fluent Inc.
All Rights Reserved
Loading "C:\Fluent.Inc\fluent6.3.26\lib\fl_s1119-64.dmp"
Done.

Error: cx-add-item: wta[2](string)
Error Object: 1204

Error: cx-add-item: wta[2](string)
Error Object: 1204

Thanks, i will apreciate any help.
Hello,

I have the same problem : please cf. the attached screen-shot

I checked that:
  1. the %USERPROFILE%\.flxxxx is absent
  2. the %USERPROFILE%\cxlayout is absent too

Any help please
Thank you

Edited:

Finally, the problem was resolved by deleting .
cxlayout and .flrecent found in %HOMDEDRIVE% (some where like a private local default user drive)

Good luck
Attached Images
File Type: jpg cx-error.jpg (32.4 KB, 61 views)
File Type: jpg cxlayout.jpg (36.1 KB, 44 views)

Last edited by Hendawi; November 23, 2009 at 03:53. Reason: Problem was resolved
Hendawi is offline   Reply With Quote

Old   June 17, 2015, 04:45
Default Problem not solved
  #4
New Member
 
riccardo
Join Date: Jun 2015
Posts: 2
Rep Power: 0
difficult27 is on a distinguished road
Good morning guys. I have followed your indications but I have always the same problem. Every time that i read the case and data the same error appears. I have deleted the file that you have told but nothing change. How can i fix this? Thank you!
difficult27 is offline   Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
refineWallLayer Error Yuby OpenFOAM Meshing & Mesh Conversion 0 April 27, 2015 18:25
How to add X and Y forces at a point cgusty01 SU2 4 February 18, 2015 14:17
pyFoam and paraview eelcovv OpenFOAM Paraview & paraFoam 27 February 3, 2015 17:38
[ICEM] How can I define different zones in ICEM? llrr ANSYS Meshing & Geometry 13 August 4, 2014 20:04
Can not add a new user defined visualization parameter in Cut plot! george85 FloEFD, FloWorks & FloTHERM 5 November 9, 2011 14:33


All times are GMT -4. The time now is 12:57.