CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > FLUENT

problem with FFT in fluent 12

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   April 8, 2010, 18:24
Default problem with FFT in fluent 12
  #1
New Member
 
omar
Join Date: Apr 2010
Posts: 23
Rep Power: 7
galapago is on a distinguished road
im working in a typical fluid around cylinder simulation. i put 3 velocity monitors, run the simulation and then i try to make a fft plot, but show an error "Process_and_Plot: Negative time-step! do-plot: No data points in range.". i dont know why this happened.

another problem, when i click in LOAD INPUT FILE the file where it's supossed that the monitors are, is empty. then i clik in FILES OF TYPE and then ALL FILES, only in this way the monitors appear.
can somebody help me?
thaks a lot in advance
galapago is offline   Reply With Quote

Old   June 4, 2010, 17:52
Default
  #2
New Member
 
Maxmum
Join Date: Feb 2010
Location: UK
Posts: 11
Rep Power: 7
Maxmum is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by galapago View Post
im working in a typical fluid around cylinder simulation. i put 3 velocity monitors, run the simulation and then i try to make a fft plot, but show an error "Process_and_Plot: Negative time-step! do-plot: No data points in range.". i dont know why this happened.

another problem, when i click in LOAD INPUT FILE the file where it's supossed that the monitors are, is empty. then i clik in FILES OF TYPE and then ALL FILES, only in this way the monitors appear.
can somebody help me?
thaks a lot in advance
i confront the first problem too
Maxmum is offline   Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem running Fluent on amd64 Manfred FLUENT 10 March 23, 2013 07:47
Problem in IMPORT of ICEM input file in FLUENT csvirume FLUENT 2 September 9, 2009 01:08
Fluent boundary conditions problem bobo FLUENT 2 July 3, 2009 06:28
Fluent parallel license problem brothershuai Main CFD Forum 0 July 1, 2009 15:41
Problem in running fluent 6.3 (64 bit) on ubuntu 8.1 (64 bit) Mir5 FLUENT 3 April 29, 2009 10:32


All times are GMT -4. The time now is 11:09.