CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > FLUENT

1.#QNBe+00 residual showing up for species-0

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   June 24, 2011, 23:40
Default 1.#QNBe+00 residual showing up for species-0
  #1
Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 38
Rep Power: 6
aleisia is on a distinguished road
Hi,

I have a species transport problem (no chemical reactions), in the display window, I can see all the residuals, all the other residuals seem to be fine, but the residual for my species-0 is 1.#QNBe+00.

1. Does this mean that all my results are wrong? Or just species-0 is definitely wrong, but the others are fine? Or my species-0 is fine too, it is just mal-display?
aleisia is offline   Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to write k and epsilon before the abnormal end xiuying OpenFOAM Running, Solving & CFD 8 August 27, 2013 15:33
Orifice Plate with a fully developed flow - Problems with convergence jonmec OpenFOAM Running, Solving & CFD 3 July 28, 2011 05:24
Extrusion with OpenFoam problem No. Iterations 0 Lord Kelvin OpenFOAM 6 April 12, 2011 11:24
Differences between serial and parallel runs carsten OpenFOAM Bugs 11 September 12, 2008 11:16
Unknown error sivakumar OpenFOAM Pre-Processing 9 September 9, 2008 12:53


All times are GMT -4. The time now is 04:10.