CFD Online Logo CFD Online URL
Home > Forums > FLUENT

Tecplot reading particle data error

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   December 2, 2011, 03:58
Question Tecplot reading particle data error
New Member
Join Date: Mar 2011
Posts: 27
Rep Power: 6
ali hemmati is on a distinguished road

I have a problem with reading particle data into Tecplot. I choose "Include Particle Data" in "File>Import Data>Fluent Data Loader", yet after reading Fluent dat files Tecplot says:

Parse error while reading reading particle data section (section 116). Expected ')' found.

I have no idea what it means, because I have defined Injections and every thing is OK in Fluent. Fluent itself also shows particles with no error.
ali hemmati is offline   Reply With Quote


particle data, tecplot

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Compile calcMassFlowC aurore OpenFOAM Programming & Development 12 March 18, 2014 05:22
CGNS lib and Fortran compiler manaliac Main CFD Forum 2 November 29, 2010 07:25
error while running paraFoam! padmanathan OpenFOAM 9 October 13, 2009 05:17
OpenFOAM on MinGW crosscompiler hosted on Linux allenzhao OpenFOAM Installation 127 January 30, 2009 20:08
DecomposePar links against liblamso0 with OpenMPI jens_klostermann OpenFOAM Bugs 11 June 28, 2007 17:51

All times are GMT -4. The time now is 06:27.