CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > Mesh Generation & Pre-Processing

Problem with mesh generation

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   March 28, 2013, 12:42
Question Problem with mesh generation
  #1
New Member
 
Sathyanarayanan Nagasundaram
Join Date: Mar 2013
Posts: 2
Rep Power: 0
sathya.chennai is on a distinguished road
Hello everyone. I am performing a cfd simulation of a centrifugal pump. I used bladegen to model the blade and volute and converted them to iges files. I modeled the other parts and made an assembly in Autodesk inventor. I converted the inventor assembly into stp and iges formats. I am not able to create the mesh for the impeller. The mesh is generated for all the other parts of the assembly. The impeller is being recognized as a surface body. Help me with this. Thank you.
sathya.chennai is offline   Reply With Quote

Old   April 12, 2013, 07:24
Default Hi Satya
  #2
Member
 
Sam
Join Date: Mar 2009
Posts: 32
Rep Power: 8
sameben is on a distinguished road
Can you post a pic of your problem?
sameben is offline   Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
engineFoam new mesh problem ayhan515 OpenFOAM 5 August 10, 2015 08:45
[ICEM] Problem making structured mesh on a surface froztbear ANSYS Meshing & Geometry 4 November 10, 2011 09:52
[ICEM] Problem making structural mesh on a surface froztbear ANSYS Meshing & Geometry 1 November 10, 2011 09:52
Problem with mesh generation Nestor FLUENT 3 November 1, 2006 03:54
Mesh generation problem Lam FLUENT 2 December 25, 2003 13:37


All times are GMT -4. The time now is 20:41.