CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > OpenFOAM Bugs

Breeder1.6: shipFoam missing 0/alpha1.org

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   January 7, 2010, 12:48
Default Breeder1.6: shipFoam missing 0/alpha1.org
  #1
New Member
 
Axel Mohr
Join Date: Mar 2009
Location: Kiel, Schleswig-Holstein, Germany
Posts: 24
Rep Power: 8
alexm is on a distinguished road
Hello together,

in OpenFOAM Breeder 1.6 I've found a new solver shipFoam ... I am very interested in this an would like to learn more about the usage and the possiblities.
But ... in each of the example tutorials 0/alpha1.org~ is missing ... ?!


However ... many thanks to the devolpers ...


Bye and Greetings, Axel
alexm is offline   Reply With Quote

Old   January 9, 2010, 20:11
Default
  #2
New Member
 
Axel Mohr
Join Date: Mar 2009
Location: Kiel, Schleswig-Holstein, Germany
Posts: 24
Rep Power: 8
alexm is on a distinguished road
i am sorry ... it has been late ... no need for STL-Files

Last edited by alexm; January 10, 2010 at 06:44.
alexm is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
breeder_1.6, shipfoam

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
UDF: DEFINE_CG_MOTION for vertical jump motion of an electrode! alban Fluent UDF and Scheme Programming 2 June 8, 2010 18:54
Problem with paraFoam ata OpenFOAM 14 November 30, 2009 05:23
Missing output files stefanke OpenFOAM Running, Solving & CFD 4 September 8, 2006 04:51
Missing tets along line when meshing with ICEM CFD Georges P. Côté CFX 6 March 23, 2006 01:34


All times are GMT -4. The time now is 09:16.