CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > OpenFOAM Bugs

Parallel bug related to domain decomposition

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   November 16, 2011, 10:05
Default Parallel bug related to domain decomposition
  #1
Senior Member
 
akidess's Avatar
 
Anton Kidess
Join Date: May 2009
Location: Delft, Netherlands
Posts: 912
Rep Power: 16
akidess will become famous soon enough
I'm wondering if anyone has noticed varying results related to domain decomposition. For example, my results are not equal if I decompose by (4 1 1) or (1 4 1). The difference is small, yet still it should not be there considering this is practically the same case.

There is a bug report with a similar observation (link), but I'm curious to hear more experiences.
akidess is offline   Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Domain decomposition & processor output marango OpenFOAM 9 November 10, 2011 06:13
Mesh generation software for Domain Decomposition ali987 Main CFD Forum 0 November 10, 2009 11:06
OpenFOAM 14 stock version parallel bug msrinath80 OpenFOAM Bugs 2 May 30, 2007 14:47
rotating domain in rotating domain, different axis Robert Stringer CFX 3 December 4, 2006 07:04
Domain decomposition rajesh Main CFD Forum 2 August 31, 1999 04:22


All times are GMT -4. The time now is 06:25.