CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > OpenFOAM Installation

wmake problem

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   October 7, 2015, 03:31
Default wmake problem
  #1
New Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 1
Rep Power: 0
vville is on a distinguished road
Hi,

I tried to modify the forces.C a bit, to ease the post processing. Then, when trying to wmake it, I get

Code:
+ wmake libso cloud
./Allwmake: 6: ./Allwmake: wmake: not found
+ wmake libso field
./Allwmake: 7: ./Allwmake: wmake: not found
+ wmake libso forces
./Allwmake: 8: ./Allwmake: wmake: not found
+ wmake libso fvTools
./Allwmake: 9: ./Allwmake: wmake: not found
+ wmake libso IO
./Allwmake: 10: ./Allwmake: wmake: not found
+ wmake libso jobControl
./Allwmake: 11: ./Allwmake: wmake: not found
+ wmake libso systemCall
./Allwmake: 12: ./Allwmake: wmake: not found
+ wmake libso utilities
./Allwmake: 13: ./Allwmake: wmake: not found
after running Allwmake from /openfoam240/src/postProcessing/functionObjects. which make gives

Code:
/usr/bin/make
and for wmake

Code:
/opt/openfoam240/wmake/wmake
Any ideas what I'm doing wrong?
vville is offline   Reply With Quote

Old   October 8, 2015, 05:01
Default
  #2
Senior Member
 
Joachim Herb
Join Date: Sep 2010
Posts: 391
Rep Power: 11
jherb is on a distinguished road
Did you call
Code:
source $HOME/OpenFOAM/OpenFOAM-2.4.0/etc/bashrc
What is the output of
Code:
which wmake
jherb is offline   Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
wmake problem: "sudo: wmake: command not found" Luiggito OpenFOAM Programming & Development 1 January 11, 2015 14:48
code compilation problem with wmake bmikuz OpenFOAM Programming & Development 2 October 17, 2012 09:30
Problems about compiling OF1.5.x on Bluegene/P ywang OpenFOAM 1 August 25, 2011 05:22
OpenFoam 1.6-ext - error ./Allwmake in /src preibie OpenFOAM Installation 14 June 14, 2011 05:57
OpenFOAM installation problem. File missing in wmake shangzung OpenFOAM Installation 1 July 8, 2010 10:57


All times are GMT -4. The time now is 09:39.