CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > OpenFOAM Installation

Can't mpirun anymore?

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   December 14, 2011, 16:56
Default Can't mpirun anymore?
  #1
Member
 
Pierre
Join Date: Sep 2010
Posts: 57
Rep Power: 7
Leech is on a distinguished road
Hi everyone,

i used to run OpenFOAM cases on 4 cores with mpirun.
For example after deconstructing: mpirun -np 4 interFoam -parallel
Since I installed the new Kubuntu 11.10 i get this error message:
Mpirun aborted blabla
couldn't find executable InterFoam

What does that mean?
I found one thread and he solved the problem by adding a line to the bashrc, but i had this line allready in it (it was source /opt/.. like in the manual for the Foam installation)

Any tips?
Thanks!

leech
Leech is offline   Reply With Quote

Old   December 15, 2011, 17:30
Default
  #2
Super Moderator
 
Bruno Santos
Join Date: Mar 2009
Location: Lisbon, Portugal
Posts: 8,511
Blog Entries: 34
Rep Power: 86
wyldckat is just really nicewyldckat is just really nicewyldckat is just really nicewyldckat is just really nice
Greetings Leech,

Try running it this way instead:
Code:
foamJob -s -p interFoam
The foamJob script should handle the missing details in activating the OpenFOAM environment on each remote process.

Best regards,
Bruno
wyldckat is offline   Reply With Quote

Old   December 16, 2011, 09:38
Default
  #3
Member
 
Pierre
Join Date: Sep 2010
Posts: 57
Rep Power: 7
Leech is on a distinguished road
Thanks a lot !
Leech is offline   Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mpirun hangup.. can anyone help how to fix mpirun issues. prameelar OpenFOAM 10 August 9, 2011 09:43
Problem with mpirun with OpenFOAM jiejie OpenFOAM 3 July 7, 2010 19:30
Naca0012 k-e mpirun gives fpe whereas simpleFoam not Pierpaolo OpenFOAM 1 May 8, 2010 03:08
MPIRUN fails lfbarcelo OpenFOAM 3 March 29, 2010 07:41
what is wrong with the mpirun parameter -mca ? donno OpenFOAM 6 March 24, 2010 17:00


All times are GMT -4. The time now is 14:10.