CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > OpenFOAM Paraview & paraFoam

Cubic Line Cell not showing in Paraview?

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   December 6, 2012, 08:32
Default Cubic Line Cell not showing in Paraview?
  #1
New Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 2
Rep Power: 0
Woggy is on a distinguished road
Hey.

I'm trying to get a cubic line cell (ID = 35) to show up in Paraview. Its not CFD related but I'm sure someone here could help me out.

Here is the VTK file ... it just wont show up! I dont get an error message or anything. Any ideas?

Code:
# vtk DataFile Version 2.0
Unstructured Grid Example
ASCII
DATASET UNSTRUCTURED_GRID

POINTS 4 float
0 0 0
1 0 0
0.333333 0 0
0.666667 0 0

CELLS 1 5
4 0 1 2 3

CELL_TYPES 1
35

POINT_DATA 4
VECTORS translation float
0 0 0 
2.22031e-016 -0.333333 0 
0 -0.154622 0
0 -0.271159 0

VECTORS appliedForces float
0 0 0
0 -1 0
0.0 0.0 0.0
0.0 0.0 0.0

VECTORS reactionForces float
1.39403e-020 1 0 
-1.39403e-020 -1.77636e-015 0 
0.0 0.0 0.0
0.0 0.0 0.0
Edit: Sorry guys, I should have posted this in the general Paraview fourm.

Last edited by Woggy; December 6, 2012 at 16:41.
Woggy is offline   Reply With Quote

Old   December 8, 2012, 21:45
Default
  #2
New Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 2
Rep Power: 0
Woggy is on a distinguished road
Gee, figured it out :/

For anyone reading this with the same problem, you need a tessellate filter to render the cubic line correctly.

This didn't occur to me at first because a QuadraticEdge cell renders (as two straight lines) without the need for a tessellate filter.

Hope that helps someone.
Woggy is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
cubic line cell, paraview

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
autoPatch error, mesh quality related...? Alexvader OpenFOAM 0 October 6, 2011 17:57
Force can not converge colopolo CFX 13 October 4, 2011 22:03
OpenFOAM15 installables are incomplete problem with paraFoam tryingof OpenFOAM Bugs 17 December 7, 2008 04:41
Problem of compilation OF 14Allwmake command not found erik_d OpenFOAM Bugs 13 September 13, 2008 21:45
Problems of Duns Codes! Martin J Main CFD Forum 8 August 14, 2003 23:19


All times are GMT -4. The time now is 18:53.