CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > OpenFOAM Post-Processing

Sample utility not working in OpenFoam1.5 dev

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   December 9, 2009, 12:46
Default Sample utility not working in OpenFoam1.5 dev
  #1
Senior Member
 
Antonio Martins
Join Date: Mar 2009
Location: Porto, Porto, Portugal
Posts: 112
Rep Power: 8
titio is on a distinguished road
Send a message via MSN to titio Send a message via Skype™ to titio
Hi foamers,

I am trying to use the sample utility in OpenFoam 1.5 dev version. I tried to use the example available in the tutorial of solidDispacementFoam, as refered in the user's manual, but, it seems it did not worked. Although the sample utility worked and (no error message), no sets directory can be found directory.

Of course I ran the case previously, so the sample utility can have data to work on. After the calculations ended, I wrote in the command line sample. No sets directory, or samples directory, created.

The same thing happens in OpenFoam 1.5, official release. I am using a OpenFoam in Ubuntu 8.1.

Am I doing something wrong?

Regards,

António Martins
titio is offline   Reply With Quote

Old   December 10, 2009, 03:38
Default
  #2
Senior Member
 
Mark Olesen
Join Date: Mar 2009
Location: http://olesenm.github.io/
Posts: 777
Rep Power: 18
olesen will become famous soon enough
Quote:
Originally Posted by titio View Post

The same thing happens in OpenFoam 1.5, official release. I am using a OpenFoam in Ubuntu 8.1.

Am I doing something wrong?
Does it work in OpenFOAM-1.6.x?
olesen is offline   Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sample utility problems msrinath80 OpenFOAM Running, Solving & CFD 12 December 21, 2012 06:51
PostChannel utility not working in OpenFoam 15 nishant_hull OpenFOAM Running, Solving & CFD 15 January 18, 2012 06:26
ICC compiler and sigFpe for sample utility cfdmarkus OpenFOAM Installation 3 June 25, 2010 14:31
Sample utility problem in OpenFOAM141dev 7islands OpenFOAM Bugs 1 January 4, 2008 09:34
Problem with sample utility roberthino OpenFOAM Post-Processing 6 August 23, 2007 15:29


All times are GMT -4. The time now is 04:01.