CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > OpenFOAM Pre-Processing

decomposePar not distributing all variables

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   April 10, 2014, 15:47
Default decomposePar not distributing all variables
  #1
New Member
 
BigBlueDart's Avatar
 
Scott Ripplinger
Join Date: Nov 2012
Posts: 13
Rep Power: 4
BigBlueDart is on a distinguished road
I am trying to run the damBreak tutorial as instructed in the User Guide. When I attempt to run it in parallel, for some reason the alpha.water variable is not being distributed across the processors, so I get an error when I attempt to run. Any thoughts on why this might be?

I am running v2.3.0.
BigBlueDart is offline   Reply With Quote

Old   April 10, 2014, 15:54
Default
  #2
New Member
 
BigBlueDart's Avatar
 
Scott Ripplinger
Join Date: Nov 2012
Posts: 13
Rep Power: 4
BigBlueDart is on a distinguished road
Nevermind. Please disregard. I just wasn't paying attention and only looked in the processor0 directory instead of processor0/0. Pay no attention to the man behind the curtain.
BigBlueDart is offline   Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
decomposePar 4-core warning/error? Boloar OpenFOAM Bugs 23 April 8, 2014 08:57
decomposePar segfault jutta OpenFOAM Pre-Processing 1 October 17, 2012 11:50
decomposePar gives errors of_user_ OpenFOAM 1 July 4, 2011 05:27
checkMesh and decomposePar crashes with salome IDEAS mesh pajofego OpenFOAM 0 June 23, 2011 08:43
PHI file structure Eugene Phoenics 9 November 2, 2001 23:00


All times are GMT -4. The time now is 20:07.