CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > OpenFOAM Programming & Development

Eclipse flags errors even though Compile works

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Like Tree1Likes
  • 1 Post By floquation

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   February 24, 2014, 14:38
Default Eclipse flags errors even though Compile works
  #1
New Member
 
Olabanji
Join Date: Jan 2013
Location: U.S.A
Posts: 29
Rep Power: 5
banji is on a distinguished road
Hi Foamers,

I am not sure if this problem has been fixed lately but it still disturbs me. Details below:

When I import a solver for efficient editing in eclipse and compile, everything works fine but I still get lots of flag warnings e.g. Symbol 'runTime' could not be resolved, Symbol 'mesh' could not be resolved and so many more multiple marker. I have surfed the net for any possible solution, still same result. By the way, I use
  • Eclipse IDE for C/C++ Developers
  • Version: Kepler Service Release 1
  • Build id: 20130919-0819

Attached is a snapshot of 'icoFoam.C' showing lots of error flags even though it compiles fine.

Any help would be much appreciated.

Regards.
Attached Images
File Type: jpg eclipse_editor.jpg (41.7 KB, 21 views)
banji is offline   Reply With Quote

Old   January 14, 2016, 07:29
Default
  #2
New Member
 
Mohammad Reza
Join Date: Sep 2015
Posts: 14
Rep Power: 3
Bana is on a distinguished road
Hi banji
Have you solved the problem? I'm searching for some solution too.
regards
Bana is offline   Reply With Quote

Old   January 14, 2016, 07:52
Default
  #3
New Member
 
Olabanji
Join Date: Jan 2013
Location: U.S.A
Posts: 29
Rep Power: 5
banji is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Bana View Post
Hi banji
Have you solved the problem? I'm searching for some solution too.
regards
Hello Bana,

I switched to Sublime text.
banji is offline   Reply With Quote

Old   March 24, 2016, 13:04
Default
  #4
Member
 
floquation's Avatar
 
Kevin van As
Join Date: Sep 2014
Location: TU Delft, The Netherlands
Posts: 51
Rep Power: 5
floquation is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Bana View Post
Hi banji
Have you solved the problem? I'm searching for some solution too.
regards
Check this out:
[Tutorial] Eclipse for OpenFOAM: "fixing" the indexer
Bana likes this.
floquation is offline   Reply With Quote

Old   March 24, 2016, 16:15
Default
  #5
New Member
 
Mohammad Reza
Join Date: Sep 2015
Posts: 14
Rep Power: 3
Bana is on a distinguished road
Thanks for your wonderful solution!!
Bana is offline   Reply With Quote

Old   March 24, 2016, 16:17
Default
  #6
New Member
 
Mohammad Reza
Join Date: Sep 2015
Posts: 14
Rep Power: 3
Bana is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by floquation View Post
Thanks for your wonderful solution!!
Bana is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
eclipse, flag, openfoam, resolved, source code

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Moving mesh Niklas Wikstrom (Wikstrom) OpenFOAM Running, Solving & CFD 122 June 15, 2014 06:20
Custom BC compile warnings & Runtime Errors Hisham OpenFOAM Programming & Development 5 November 2, 2011 03:48
PV3FoamReader compile error.... PEM_GUY OpenFOAM Installation 6 April 5, 2010 17:22
interpret works fine but compile doesn't Jan Balemans FLUENT 0 March 14, 2008 10:41
IcoFoam parallel woes msrinath80 OpenFOAM Running, Solving & CFD 9 July 22, 2007 02:58


All times are GMT -4. The time now is 01:35.