CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > OpenFOAM Running, Solving & CFD

MPI Error in FLuidity

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   April 14, 2014, 09:58
Default MPI Error in FLuidity
  #1
New Member
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 1
Rep Power: 0
KChris is on a distinguished road
Good Evening to all!

I am working on Modelling and SImulation on Multiphase Flows.

I use Ubuntu as OS, and working on Fluidity Open Software.

I am trying to set up my simulation and I always get this error.

Please can you explain me what is the problem? cause I am still try to figure out what is happening.

-------------------------------------------------------------------------
(user_name)/Research/5per4reg_left_inlet$ ../../Multiphysics/MultiFluids_Dev/bin/multiphase_prototype 5reg4per_left_inlet.mpml

For triangle file with base name 5per4reg_left_inlet
*** ERROR
*** Source location: (Read_Triangle.F90, 81)
Error message: .node file not found

--------------------------------------------------------------------------
MPI_ABORT was invoked on rank 0 in communicator MPI_COMM_WORLD
with errorcode 16.

NOTE: invoking MPI_ABORT causes Open MPI to kill all MPI processes.
You may or may not see output from other processes,
depending on
exactly when Open MPI kills them.
--------------------------------------------------------------------------
(user_name):~/Research/5per4reg_left_inlet$ ../../Multiphysics/MultiFluids_Dev/bin/multiphase_prototype 5reg4per_left_inlet.mpml
--------------------------------------------------------------------------
I will be happy to provide you with further details of my work.

Thank you for any cooment and help!
KChris is offline   Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mpirun, best parameters pablodecastillo Hardware 17 April 27, 2012 13:05
MPI error florencenawei OpenFOAM Installation 3 October 10, 2011 01:21
Building OpenFOAM on IRIX lakeat OpenFOAM Installation 7 July 16, 2008 07:27
Error using LaunderGibsonRSTM on SGI ALTIX 4700 jaswi OpenFOAM 2 April 29, 2008 10:54
Is Testsuite on the way or not lakeat OpenFOAM Installation 6 April 28, 2008 11:12


All times are GMT -4. The time now is 16:39.