CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > OpenFOAM Running, Solving & CFD

My OpenFoam stop working can anyone help please

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   February 19, 2008, 17:55
Default Dear all, I don't know why
  #1
Member
 
Quinn Tian
Join Date: Mar 2009
Posts: 62
Rep Power: 8
qtian is on a distinguished road
Dear all,

I don't know why I can not start OpenFoam 1.4 any more in my computer. When I input simpleFoam in the command line, it says command not found.
qtian@qtian-desktop:~$ simpleFoam . Pier1LowReyFullF0V2 | tee log
bash: simpleFoam: command not found
. FoamX seems also don't work correctly,

qtian@qtian-desktop:~$ FoamX
Starting NameServer with inet:qtian-desktop:1234 ...
/home/qtian/OpenFOAM/OpenFOAM-1.4/bin/runFoamXHB: 130: nsd: not found


I have been using OpenFoam for about 7 months now and without any problem like this. Can anyone please let me know what goes wrong. Thanks.
qtian is offline   Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PostChannel utility not working in OpenFoam 15 nishant_hull OpenFOAM Running, Solving & CFD 15 January 18, 2012 06:26
OpenFOAM Message Board Email notification stopped working mbeaudoin OpenFOAM Bugs 3 January 8, 2009 23:08
Stop without res? Camilo Costa CFX 5 April 17, 2008 22:48
Stop solution Joung Lee FLUENT 0 October 14, 2005 12:18
OpenFOAM is working for this nobody_ua OpenFOAM Running, Solving & CFD 4 April 20, 2005 06:11


All times are GMT -4. The time now is 02:32.