CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > OpenFOAM Running, Solving & CFD

Error showed up when running code

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   July 14, 2006, 04:13
Default When I run for example "sonicT
  #1
Member
 
Dihao Tang
Join Date: Mar 2009
Posts: 78
Rep Power: 8
tangd is on a distinguished road
When I run for example "sonicTurbFoam . test"
The output message is:
sonicTurbFoam: symbol lookup error: /workdir/flux1/e7guest/OpenFOAM/OpenFOAM-1.3/lib/linuxGcc4DPOpt/libbasicThermoph ysicalModels.so: undefined symbol: _ZN4Foam22fixedValueFvPatchFieldIdE8typeNameE
Where could the error come from. Before I ran sonicTurbFoam, I changed the code in /src/finiteVolume/ as well as in /src/OpenFOAM/db/
tangd is offline   Reply With Quote

Old   July 14, 2006, 04:26
Default Your lookup tables are inconsi
  #2
Super Moderator
 
Mattijs Janssens
Join Date: Mar 2009
Posts: 1,416
Rep Power: 16
mattijs is on a distinguished road
Your lookup tables are inconsistent among libraries. Recompile all.
mattijs is offline   Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Running Existing Code: Commands Grayed Out Michael Rasche FLUENT 1 July 25, 2012 07:11
Self implemented code is not running in parallel michi OpenFOAM Running, Solving & CFD 2 November 6, 2008 06:09
Running linux command within a fortran code Quarkz Main CFD Forum 2 March 16, 2008 21:58
problem in running code yaseer Main CFD Forum 0 March 23, 2007 12:08
Running MPI code on a multiprocessor node wen Main CFD Forum 7 April 19, 2006 16:35


All times are GMT -4. The time now is 13:19.