CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > OpenFOAM

Problem with k values in interFoam

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   July 12, 2014, 05:32
Default Problem with k values in interFoam
  #1
New Member
 
Anastasios Stampoultzoglou
Join Date: May 2014
Posts: 18
Rep Power: 4
Tasos is on a distinguished road
Hello to everyone,

I am facing a problem with the values of k.More specific i have a dam break problem and the rest of the other results (U ,surfaceElevation) are good.I put internal and boundary start values for k and epsilon = 0.2.The values of k are bigger than the experiment values.Can anyone help me?I would appreciate any help.

Thanks for your time,
Tasos
Tasos is offline   Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
very simple problem with interFoam seju OpenFOAM 0 June 10, 2014 05:13
Flow around Cylinder with interFoam (Flow Recovery Problem) jimbean OpenFOAM Running, Solving & CFD 0 February 28, 2014 11:22
Problem with interFoam; Wave/wiggle alpha1 behavior JonW OpenFOAM 3 February 23, 2013 21:41
Rotating tank problem using interFoam and an axisymmetric model Krishna Sandeep OpenFOAM 0 July 3, 2012 04:10
problem getting interFoam to behave Terp OpenFOAM Running, Solving & CFD 22 September 14, 2011 07:30


All times are GMT -4. The time now is 05:41.