CFD Online Logo CFD Online URL
www.cfd-online.com
[Sponsors]
Home > Forums > OpenFOAM

Problem FoamXHostBrowser not found after successful compilation

Register Blogs Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old   January 21, 2008, 23:04
Default Hello world! After what I b
  #1
New Member
 
Bernardo D Flores
Join Date: Mar 2009
Posts: 21
Rep Power: 8
david_flo1 is on a distinguished road
Hello world!

After what I believe was a successful compilation of OpenFOAM and Paraview, I get the following error when trying to run FoamX

/home/bernardo/OpenFOAM/OpenFOAM-1.4.1/bin/runFoamXHB: 139: FoamXHostBrowser: not found
runFoamXHB : cleanup
runFoamXHB: Killing name server nsd(pid 27947).

I spent over a week trying to get the compilation right, finally made it and now this is any advise is greatly appreciated.

Running Edubuntu 7.1 on a PIV PC, gcc 4.2.1, binutils 2.18.

Thanks in advace
david_flo1 is offline   Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
!!! UDF - Compilation problem !!! Everest FLUENT 1 January 12, 2009 18:56
Problem of compilation OF 14Allwmake command not found erik_d OpenFOAM Bugs 13 September 13, 2008 21:45
Compilation problem crtbegino not found fred OpenFOAM Installation 4 April 30, 2007 09:36
FoamXHosTBrowser trouble nnick75 OpenFOAM Installation 1 October 16, 2006 02:48
Negative densities found ina an I.C engine problem varun CD-adapco 5 June 2, 2005 02:03


All times are GMT -4. The time now is 18:22.